نوشته شده توسط : ناشناس

 

 

لایو والپیپر Dolphin Rainbow یک لایو والپیپر بسیار زیبا و متحرک از دلفین میباشد که بسیار زیبا و طبیعی است.

برای نصب این لایو والپیپر به سیستم عامل Android 2.1 و بالاتر نیاز دارید.



:: موضوعات مرتبط: اندرویید , تصویر زمینه زنده , ,
:: بازدید از این مطلب : 717
|
امتیاز مطلب : 13
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : شنبه 13 آبان 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ناشناس

 

 با لایو والپیپر KF Flames میتوانید حرارت را به صفحه نمایش گوشی خود بیاورید.

در این لایو والپیپر زیبا یک شعله آتش متحرک ارائه شده است

که به طور کامل در هر رزولوشن صفحه نمایش و حالت افقی قابل اجرا است.

این لایو والپیپر بر روی سیستم عامل Android 2.1 و بالاتر قابل اجرا میباشد.




:: موضوعات مرتبط: اندرویید , تصویر زمینه زنده , ,
:: بازدید از این مطلب : 599
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : پنج شنبه 11 آبان 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ناشناس

 

 

با لایو والپیپر Monster Eye همیشه یک هیولا در کمین گوشی آندروید شما است

و کار شما توسط چشم هیولا دیده میشود.

این لایو والپیپر در ساخت جزئیات تصاویر آن دقت ویژه شده است.

این لایو والپیپر نیز برای سیستم عامل Android 2.1 و بالاتر طراحی و ساخته شده است.



:: موضوعات مرتبط: اندرویید , تصویر زمینه زنده , ,
:: بازدید از این مطلب : 407
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 11 آبان 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ناشناس

  آمار وبلاگ يكي از مواردي است كه است كه نشان دهنده ي ارزش وبلاگ است البته آمار واقعي و آماري كه نشان دهنده ي كاربران حقيقي وبلاگ باشد متاسفانه اخيرا بسيار شاهد بودم كه بسياري از عزيزان از روشهايي براي افزايش آمار خود استفاده ميكنند كه به نظر بنده اصولا روشها ي درستي نيستند مثلا بعضي از دوستان از كدهاي موسوم به اتوريفرش(auto refresh) استفاده ميكنند اين كار بمنزله تقلب براي بالا بردن آمار وبلاگ است زيرا اين كد باعث ميشود كه در حالي كه كاربر مشغول مطالعه ي وبلاگ است صفحه به صورت خودكار ريفرش (بارگزاري مجدد ) شود _ البته در اين كد ميتوان مشخص نمود كه كد هر چند مدت يكبار ريفرش شود_ و هر بار كه اين اتفاق بيافتد يك بازديد به شمار بازديدها اضافه ميشود و به اين ترتيب آمار وبلاگ به صورت كاذب بالا ميرود توضيحي كه بايد به اين دوستان بدهم اين است كه بازديد بيش از يك بار يك نفر از يك صفحه ي  اينترنتي در طي شبانه روز ارزشي ندارد يعني اگر شما كه همكنون مشغول مطالعه ي اين صفحه هستيد بخواهيد يك ساعت ديگر دوباره اين صفحه را باز كنيد گرچه با اين كار تعداد بازديدهاي من را يكي افزايش داده ايد اما اين كار شما هيچ امتياز مثبتي براي اين صفحه در بر نخواهد داشت حال آنكه بازديد اول شما يك راي مثبت به اين صفحه بود(اين راي مثبت را بسياري از سرويسهاي اينترنتي ثبت ميكنند و از آنجا كه هر كامپيوتر در اينترنت يك آدرس مشخص دارد دفعات بيش از يك بار بازديد از صفحه اي امتيازي نخواهد داشت . از مهمترين سرويسهاي اينترنتي كه اين امتيازهاي اينترنتي برايشان مهم است ميتوان به موتورهاي جستجو و در راس آنها گوگل اشاره كرد كه هرچه امتياز شما بيشتر باشد احتمال اينكه در صفحات اول نتايج جستجو ظاهر شويد بيشتر است ) يا بعضي ديگر از دوستان از كدهايي استفاده ميكنند كه با ورود به صفحه وبلاگ به صفحه ي خانگي مرورگر تبديل ميشود اين كار به نظر بنده به منزله ي ناديده گرفتن حقوق و شخصيت كاربران است و استفاده از اين كد هر چند ممكن است كاربراني كه فقط يك بار از وبلاگ شما بازديد ميكنند را به وبلاگ برگرداند اما به شدت موجب نارضايتي و بي اعتمادي كاربران فعلي و دايمي وبلاگ شما خواهد شد(حتي بعضي از عزيزان اين كدها را از من تقاضا كردند كه من با وجود داشتن اين كدها از اين كار معذورم و خود نيز از اين كدها هرگز استفاده نخواهم كرد)

 

امكان مشاهده ي تعداد بازديدكنندگان را اكثر سرويسهاي وبلاگ نويسي بطور پيش فرض در اختيار شما قرار ميدهند (بلاگفا اين كار را انجام نميدهد) ولي اطلاعاتي كه اين سرويسها دارند بسيار اندك است و معمولا محدود به تعداد بازديدهاي روزانه ، هفتگي ، ماهيانه و تعداد كل از روز اول ايجاد وبلاگ ميشود(البته هميشه استثنا وجود دارد مثل پرشين بلاگ كه ابزار پرشين استت را در اختيار دارد) بهتر است براي فهميدن آمار وبلاگ از سرويسهاي ساير سايت ها استفاده كنيد . زيرا اطلاعاتي كه سايتهاي مخصوص نمايش آمار در اختيار شما ميگزارند بسيار ميتواند براي شما ارزشمند باشد و بسيار فراتر از تعداد بازديدها ميباشد مثلا اين سايتها به شما ميگويند كه چه كساني از چه كشور و شهري در چه ساعتي به وبلاگ شما وارد شده ، هر كاربر چندبار به وبلاگ شما سر زده ، از چه مرورگر - سيستم عامل - صفحه نمايش يا برنامه اي استفاده كرده ميانگين بازديد روزانه ي شما چقدر است ، در چه ساعاتي از شبانه روز يا چه روزهايي از ماه بيشترين بازديده را داشته ايد چه سايتها يا وبلاگهايي به شما لينك داده اند بازديدكنندگان با چه موتور جستجويي به وبلاگ شما وارد شده اند يا چه كلمه ي كليدي را جستجو كرده اند كه موتور جستجو وبلاگ شما را در نتايج خود فهرست كرده چه تعداد به صورت مستقيم يا لينك در سايتها وارد شده اند و بسياري موارد ديگر

براي اينكه به اطلاعات بالا در مورد وبلاگ خود دست يابيد پيشنهاد ميكنم به يكي از سايتهاي پرشين استت يا وبگذر برويد و بصورت رايگان ثبت نام كنيد ( من از هر دو سايت بطور همزمان براي اين وبلاگم استفاده ميكنم ) و در پايان با ورود به سايت كدي يا همان اسكريپتي كه اين سرويسها در اختيار شما قرار ميدهند را در قسمت تنظيمات وبلاگ خود بخشي كه مربوط به كدهاي اختصاصي كاربر است وارد كنيد تا بتوانيد از خدمات اين سايتها استفاده كنيد و از آنجا كه هر دو سايت معرفي شده به زبان فارسي هستند گمان نميكنم در استفاده از آنها دچار مشكلي شويد در ضمن شما ميتوانيد تنظيمات شمارنده را به گونه اي تغيير دهيد كه اطلاعات ذكر شده خصوصي باشد و فقط براي شما قابل رويت باشد و يا در صورت تمايل اين امكان را بدهيد كه بقيه ي كاربران هم بتوانند جزييات بازديد هاي صورت گرفته از وبلاگ شما را مشاهده كنند در پايان لينك ثبت نام در بعضي از اين نوع سرويسها را آورده ام.

ثبت نام در پرشين استت   -----    ثبت نام در وبگذر  ----- ثبت نام در وب استت (سايتي به زبان انگليسي)

 



:: موضوعات مرتبط: , , ,
:: بازدید از این مطلب : 515
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 4 دی 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ناشناس

  ● pageRank چیست ؟
پيج رنك گوگل به معنای رتبه صفحه از نظر سايت گوگل است و در اصل امتیازی است که گوگل برای هر صفحه وب قائل می شود. اين رتبه در هر صفحه با صفحه ي ديگر ممكن است تفاوت كند و امكان دارد تمام صفحات يك وب سايت داراي پيج رنك يكساني نباشند. به عنوان مثال گرچه پيج رنك همين سایت در صفحه ي اول تا اين تاريخ كه اين مطلب را براي شما مينويسم مساوي چهار است ولي پيج رنك بقيه ي صفحات من متغيير است مثلا بعضی صفحات سه و بيشتر صفحات دو و بعضي كمتر سه و حتي در بعضي از صفحات كه بتازگي نوشته شده اند ممكن است مساوي صفر باشد. شما برای دیدن رتبه صفحات یک سایت میتوانید تولبار گوگل را روی IE خود نصب کنید تا به محض ورود به هر صفحه ای امتیازش رو روی نوار ابزار گوگل مشاهده کنید برای این کار می‌توان تولبار مخصوص گوگل را از آدرس toolbar.google.com دانلود کنید(البته گوگل کاربران ایرانی را برای دانلود نوار ابزارش تحریم کرده است که باید از سایتهای دانلود ایرانی بهره بگیرید ). اين موضوع را به منظور اصلاح تفكر اشتباهي كه بسياري از عزيزان دارند و فكر ميكنند كه پيج رنك مربوط به وبسايت است آوردم كه پيج رنك مربوط به يك صفحه است نه مربوط به كل وبسايت چون معمولا هيچ وبسايتي فقط يك صفحه ندارد. كه البته معيار مي تواند همان صفحه ي اول باشد.
● تئوری عملکرد PageRank :
امتیاز بندی صفحات به این صورت است که یک لینک از یک صفحه وب به یک صفحه دیگر که در یک سایت دیگر قرار دارد به معنای یک امتیاز مثبت برای صفحه مقصد حساب میشود . چون وب مسترها(صاحبان يك وب پيج كه شامل يك وبلاگنويس هم مي شود) لینک سایت هایی را در سایت خود قرار می دهند که فکر می کنند برای بازدید کنندگان سایتشان جالب و با ارزش است . گوگل از تعداد این لینک های ورودی به صفحات سایت های دیگر ، برای قضاوت درباره امتیاز دهی به آنها و نیز مرتب کردنشان در هنگام جستجو در گوگل استفاده مي كند . برای مشاهده لینک های ورودی به سایت خود میتونید جمله link:http://www.you.com را در گوگل وارد کنید (به جاي عبارت www.you.com بايد آدرس وبلاگ یا وبسایت خودتون رو وارد كنيد مثلا blogers.ir تا لیست سایت هایی که به شما لینک داده اند را مشاهده کنید . البته هنوز گوگل تمامی لینک های ورودی به سایت را نشان نمی دهد و در واقع فقط لينك صفحاتي را نشان ميدهد كه در قضاوتش براي رتبه دهي به وبلاگ شما بیشتر موثر بوده اند . البته اگر از سايتهاي مخصوص شمارنده بازديد مانند وبگذر يا پرشين استت استفاده ميكنيد(و یا به آمار گیر روت سرور دسترسی دارید) مي توانيد در ليست اطلاعاتي كه اين سايتها درباره ي وبسايت شما به نمايش مي گذارند اطلاعات دقيقتري از صفحاتي كه به شما لينك داده اند را ببينيد .
● PageRank چگونه محاسبه می شود :
راحت ترین چيزي كه درباره محاسبه پيج رنك مي توانم به شما بگويم این است که PageRank با استفاده از اشتراک گرفتن تمامی لینک های ورودی به سایت شما محاسبه میشود . البته این موضوع اکیدا صحیح نیست ، چون گوگل لینک های داخلی را هم در محاسبه شریک می کند . همچنین رنك صفحه ای که به شما لینک داده هم ، در بالا بردن رتبه سایت شما موثر است. بعلاوه تعداد لینک های خارجی که در صفحه مبدا وجود داره نیز در رتبه سایت مقصد تاثیر دارد . بطور عمومی ۸۵% از رتبه سایت مبدا همراه با لینک به سایت مقصد ارسال میشود . پس یک صفحه وب با پیج رنک ۵ و فقط با یک لینک خارجی در صفحه اش( که همان لینک سایت شماست) باید ۸۵% از اعتبار رتبه ۵ را برای صفحه ای که به آن لینکیده ارسال کند .
ولی در واقع هیچ صفحه ای فقط یک لینک ندارد – به یاد آورید که لینک های داخلی هم اغلب اوقات در محاسبه بحساب می آیند – پس میزان پیج رنک ارسالی عبارت است از ۸۵% از پیج رنک همان صفحه تقسیم بر تعداد لینک های خارجی.
سوالی که اینجا مطرح می شود این است که تفاوت رتبه های پیج رنک چقدر است و مثلا رتبه ۴ با ۵ چقدر تفاوت دارد ؟ چیزی که معلوم است این که اعداد گوگل در پیج رنک فقط یک عدد ثابت نیستند و نشان دهنده یه بازه عددی هستند(مثلا شبيه به درجه بندي ريشتر زمين لرزه البته نه اينكه به دقيقا به توان دو برسد) . بنابراین تغییر از رنک دو به سه بسیار دشوارتر از رسیدن از یک به دو است و حتی می توان گفت مثلا تمام پیج رنک های ۵ هم با هم مساوی نیستند چون گوگل واحد بین هر رنک را نیز برای خودش درجه بندی می کند اما ما به این درجه بندی دسترسی نداریم . (من چون نميخواهم فهميدن اين مساله را برايتان پيچيده كنم از آوردن آن فرمول بلند بالا كه گوگل به وسيله ي آن اين كار را انجام مي دهد چشم پوشي مي كنم و اگر فكر مي كنيد كه همين توضيحات هم پيچيده هستند بايد بگويم كه شايد در ظاهر اينطور باشد اما در عمل اصلا اينجور نيست در هر حال من تمام سعي كردم كه همه چيز را با زبان ساده بيان كنم و اميدوارم كه كاربران حرفه اي تر بر من خرده نگيرند)
● ابزار نمايش دهنده پيج رنك در وبلاگ: 
اگر شما بخواهيد كه پيج رنك وبلاگ يا سايتتان را در صفحات خود به نمايش در آوريد به اين صورت كه حتي كاربراني كه نوار ابزار گوگل رو نصب نكرده باشند هم بتوانند رنك وبلاگ شما را مشاهد كنند ميتونيد به لينك از ابزاری که سایت وبلاگنویسان فراهم کرده است استفاده نمایید که این ابزار دارای خصوصیات منحصر به فردی است که در ادمه به ذکر برخی از آنها می پردازیم.
این ابزار مستقیماَ و به طور لحظه ای از سایت گوگل استعلام می گیرد و نتیجه را برای کاربر به نمایش می گذارد و دارای آیکن های بسیار متنوعی است که شما می توانید بنا به سلیقه ی خود یک مورد را انتخاب کنید. اما مهمترین مزیت این ابزار که ما ارائه می دهیم این است که هنگام کلیک کردن کاربر روی آیکن در وبلاگ شما بر خلاف سایت های دیگر به صفحه ی اول سایت ما نمی رود بلکه در صفحه ای که می آید اطلاعاتی درباره ی تایید پیج رنک شما و توضیحاتی برای کسانی که از ارزش این رتبه بی اطلاعند ارائه می دهد



:: موضوعات مرتبط: , , , , ,
:: بازدید از این مطلب : 528
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 4 دی 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ناشناس

 

نکات وبلاگ نویسی

بدون شك هر كاري رمز و راز خاص خود را داراست و وبلاگنويسي هم از اين قاعد مستثني نيست، با رعايت نكاتي كوچك ميتوان نتيجه اي بسيار بهتر گرفت . من در اين نكاتي از وبلاگنويسي برايتان آورده ام كه توجه به آنها بدون شك موجب موفقيت بيشتر وبلاگ شما خواهد بود.


:: موضوعات مرتبط: , , ,
:: بازدید از این مطلب : 468
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 4 دی 1390 | نظرات ()

صفحه قبل 1 صفحه بعد